Garageweg Rhenen

U bevindt zich hier:  Home > Garagedeur
Naar Boven
Page
Menu
News

Garagedeur

De originele garagedeur is van het merk Robot Kanteldeuren. De kanteldeur is van metaal en rolt naar binnen over geleidestangen. Het draaipunt van de kanteldeur met kabel en torsieveer ligt zodanig dat de kanteldeur niet tijdens het kantelen naar buiten steekt zoals bij kantel deur met gewone veren. Het nadeel van de deur is dat hij ver naar binnen steekt bij het openen wat tot gevolg heeft dat een auto ca. een halve meter verder naar binnen gereden moet worden dan een bij een ander type deur.

Robot Kanteldeuren worden niet meer gemaakt maar onderdelen als geleidewielen, torsieveren en kabels zijn nog steeds verkrijgbaar:

www.soetersinterdoor.nl nu ook te koop via de webshop.


Voorzichtigheid is geboden om te voorkomen dat eventueel passerende voetgangers, fietsers of ander verkeer zich kunnen bezeren aan een kanteldeur die van binnenuit geopend wordt en die tijdens het kantelen naar buiten steekt. Een sectionaaldeur, cq roldeur evenals de originele Robot Kanteldeur steekt niet naar buiten bij het openen.

Een alternatief voor een kanteldeur of sectionaaldeur is een roldeur. Het ziet er uit als een zwaar rolluik en wordt aan de binnenkant van de garage tegen de opening gebouwd. Handzenders voor op afstand electrisch openen zijn optioneel. De kast waarin de deur oprolt zit direct boven de deuropening en bespaart op die manier veel ruimte aan het plafond en de zijmuren. Ook de prijs is veel lager dan een kanteldeur of sectionaaldeur. De roldeur is minder geschikt voor garages die warm gestookt worden in de winter.

Kijk voor meer informatie over garagedeuren op: garagedeuren.startpagina.nl.

< Naar Boven >
Naar Boven
Page
Menu
News
Naar Boven
Page
Menu
News
Naar Boven
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Admin